Exposeren

Virtual, augmented en mixed reality: Immersive technologieën waarvan inmiddels algemeen geaccepteerd is dat ze een grote rol (gaan) spelen in de industrie. Toepassingen als de Digital Twin vinden hun weg binnen bedrijven. De vraag is: hoe bereiden organisaties zich daar op voor? Op Virtual (R)evolution for Industry 2021 bieden we u de mogelijkheid om uw antwoord daarop te presenteren.

Deelnemen aan Virtual (R)evolution for Industry 2021 betekent dat u uw innovaties, producten en merk presenteert aan een zeer gericht publiek, namelijk: early adaptors uit de industrie. Allen hebben ze één ding gemeen: een grote interesse in het toepassen van VR en AR ten bate van: service en onderhoud, design en R&D, sales en marketing, training en opleidingen. Als exposant heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan stand- en presentatiemogelijkheden. Ook heeft u de mogelijkheid uw kennis te delen in het congresprogramma.

Download de exposantenflyer

In verband met de huidige corona situatie hanteren we voor de komende editie een speciale coulance annuleringsregeling. Klik hier om de regeling te bekijken.

De standmogelijkheden: reserveer direct uw plaats op de beursvloer

Als exposant heeft u de keuze uit verschillende standafmetingen waarbij een uitgebreid servicepakket is inbegrepen. Denk aan o.a.: standmeubels, stroom, catering en diverse communicatie middelen. Wij ontzorgen u dus graag! In de exposantenflyer vindt u het complete overzicht van het servicepakket. Daarnaast zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden voor mediacampagnes en het delen van vakinhoudelijke content via deze website en de social media kanalen van Virtual (R)evolution.. 

Bekijk de plattegrond en reserveer direct uw stand

Ja, ik heb interesse in exposeren. Neem contact met mij op!

VirtualRevolution 2018 VRelearning

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers en misbruik rondom Coronavirus situatie

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit geldt ook voor partijen die gebruik maken van de huidige situatie rondom het Coronavirus. Als organisatie vernemen we signalen dat partijen zich uitgeven als organisatie van Virtual Revolution en op deze manier misbruik van u proberen te maken. Dit vindt zowel plaats via de telefoon als e-mail. Wij adviseren u ten alle tijden de bron te verifiëren. Wanneer u twijfelt, kunt u contact opnemen met Mikrocentrum.  

Een greep uit de “uitgevers”:Event Fair

  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Fairs & Business
  • Inside Data View
  • International Fairs Directory
  • Technology Email List
  • Een steeds vernieuwende andere combinatie

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, +31 40 296 99 22.