Virtual (R)evolution

Dinsdag 12 juni 2018  
Koning Willem II Stadion - Tilburg
09:30 - 17:00
Meld u nu gratis aan

Wanneer u zich, of uw werkgever u bij Mikrocentrum inschrijft voor een activiteit, contact met ons opneemt via een formulier of iets op onze website(s) download, dan vragen we naar persoonsgegevens. Graag vertellen we u met deze privacy policy, voor welk(e) doeleinde(n) we dit doen en waarom wij menen daar een gerechtvaardigd belang bij hebben. Deze policy is van toepassing op alle (sub)domeinen van Stichting Mikrocentrum Nederland, waaronder virtual-revolution.nl. Mikrocentrum Activiteiten B.V, is de verantwoordelijke voor de verwerking van deze gegevens. Zij zijn gevestigd aan de Kruisstraat 74, 5612CJ te Eindhoven. Heeft u na het lezen nog vragen, neem dan contact met ons op via service@mikrocentrum.nl.

Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy en gegevens van onze websitebezoekers vinden wij van groot belang. Daarom zorgen we ervoor dat uw gegevens worden beveiligd en bewaakt tegen misbruik en ongeautoriseerde partijen. Daarom zorgen we ervoor dat uw gegevens worden beveiligd en bewaakt tegen misbruik en ongeautoriseerde partijen. Mikrocentrum bewaart uw gegevens zolang de gegevens mogelijk relevant zijn in verband met de onderstaande doeleinden.

Klachtrecht

Mocht u ondanks onze waarborgen ontevreden zijn over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan dan staat het u vrij om bij de Autoriteit Persoonsgegevens een klacht in te dienen.

Waarvoor gebruiken we uw persoonsgegevens?

We gebruiken de gegevens om u te informeren over ons productaanbod, om onze diensten te verbeteren en om een goede uitvoering van onze opleidingen, themadagen en beurzen mogelijk te maken. Daarbij kunt u denken aan het automatisch invullen van inschrijfformulieren als uw gegevens bij ons bekend zijn, het maken van badges, de aanmelding voor parkeerplaatsen et cetera. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden voor commerciële doeleinden. Indien u nog geen klant van ons bent zullen wij uw gegevens uitsluitend voor marketingdoeleinden gebruiken na expliciete toestemming.

Welke persoonsgegevens verzamelen en verwerken we?

Wij verzamelen en verwerken onder meer de volgende persoonsgegevens: uw naam, (email)adres en overige contactgegevens, gegevens met betrekking tot de bijeenkomst (bijv. opleiding, themadag, beurs) waarvoor u zich heeft aangemeld en eventuele overige informatie die u aan ons verstrekt. Aan de hand van de interesses die u aan ons doorgeeft maken wij een profiel teneinde u effectief te informeren over onze diensten.

U kunt uw voorkeuren zelf wijzigen:

  1. Via mijngegevens.mikrocentrum.nl
  2. U kunt telefonisch het formulier wijzig mailvoorkeuren aanvragen. U ontvangt dan via e-mail een link naar een formulier waarin u zelf aan kunt geven over welke onderwerpen en producten u geïnformeerd wenst te worden. Tel: +31 (0)40 296 99 11.

Hoe verzamelen we uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen zowel offline als online persoonsgegevens om onze dienstverlening te verbeteren. Offline doen wij dit wanneer u ons bijvoorbeeld een visitekaartje overhandigt en wij vervolgens uw gegevens verwerken in het systeem. Daarnaast verwerken wij gegevens die u achterlaat op onze website. Mikrocentrum.nl (en subdomeinen) plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt. Online doen wij dit met behulp van de volgende tools en cookies:

  • Google Analytics. Google Analytics houdt het gebruik van onze website(s) bij zodat we deze kunnen optimaliseren. Denk hierbij aan paginabezoek, gedrag en conversietracking. De gegevens die hier verzameld worden, zijn niet herleidbaar en dus anoniem.
  • Google Adwords. Google Adwords registreert het aantal bezoeken en conversies naar aanleiding van campagnes. Daarnaast houdt deze cookie bij welke pagina’s worden bezocht, zodat relevante advertenties op externe websites worden getoond. De gegevens die hier verzameld worden, zijn niet herleidbaar en dus anoniem.
  • Linkedin analytics en Linkedin ads. Linkedin analytics registreert het verkeer vanaf onze Linkedin accounts en posts naar onze website(s). In het geval van advertenties, houdt deze cookie bij of er conversies hebben plaats gevonden.
  • Hotjar. Hotjar geeft inzicht in het anonieme (klik en move)gedrag van bezoekers op onze website met behulp van heatmaps en recordings. We gebruiken Hotjar om de bezoekerservaring op onze website in kaart te brengen en te verbeteren. 

Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie. U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken van de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

Recht op inzage / rectificatie /wissing persoonsgegevens

Bent u klant van Mikrocentrum en wilt u zien welke persoonsgegevens van u bij ons bekend zijn? Dan kunt u gebruikmaken van uw recht van inzage.

Als uw persoonsgegevens niet kloppen, dan kunt u Mikrocentrum vragen om deze gegevens aan te passen en waar nodig te verwijderen. Indien gewenst kunt u tegen de verwerking bezwaar maken of verzoeken de verwerking te beperken of gegevens over te dragen.

Als u van deze rechten gebruik wilt maken, stuur dan een brief naar Mikrocentrum, afdeling klantenservice, Postbus 359, 5600 AJ Eindhoven of e-mail naar service@mikrocentrum.nl.

Overige

Uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de huidige gebruikelijke technieken die door Mikrocentrum up to date worden gehouden.

Mikrocentrum heeft het recht om de inhoud van deze privacy policy waar nodig te wijzigen. Wij raden u aan om deze policy met enige regelmaat te lezen, zodat u op de hoogte bent van deze wijzigingen. De laatste wijziging heeft plaats gevonden op: 26 september 2017.